Baka baka liten kaka

Vad känns mer höstigt än att baka äpplekaka? Jag gick hem från jobbet med stora planer på att besöka gymmet. Men nej. Det blev bak istället. Jag gör oftast en helt vanlig smulpaj, tycker att det är det allra godaste. Men idag googlade jag och hittade det här från Johanna Bradford . Också väldigt god och hyfsat enkel att göra.

Jag plockade på mig lite olika svenska äpplen på Willys.

Jag lyssnar alltid på poddar eller P1 när jag grejar i köket. Veckans bläcka, Billgren Wood, P3 historia och Skäringer Mannheimer! När jag tänkte efter lyssnar jag väldigt sällan på poddar med män i. Kvinnor verkar kunna skapa bättre innehåll helt enkelt. Vad lyssnar ni på?

Klar! Lite blek men god.

Mysigt att sitta ute med en filt och en kopp te.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s