Loppisfynd

Den här sommaren har mitt loppisintresse verkligen tagits till nya höjder. Det finns inget jag gillar så mycket som att få rota runt i en stor lada och komma därifrån med fynd. Kanske beror det på att jag tröttnat på allt som är nyproducerat. Jag vill ha patina och en historia i det jag köper. Slit och släng känns trött. Både rent estetiskt men mest för vår jords skull. Jag säljer det jag tröttnar på och köper helt enkelt nytt på loppis eller auktion. Larsson är väl inte lika glad i allt jag drar hem. Men han älskar mig så han står ut:)

Den här spegeln har jag spanat på ett tag innan jag slog till. Den hittade jag på Storegårdens kuriosa i Vänersborg. Mindre städers loppisar/antikaffärer är där jag gör de bästa fynden!

Här är de övriga fynden. Bordslampa, skärm och byst från Nytt & Nött i Vänersborg. Och solfjädern från Kina som jag fick av min syster efter hennes resa. Älskar den! Har haft ett omåttligt sug efter rislampor det senaste men har ännu inte hittat den perfekta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s