Tisdagsdejter

Larsson jobbar ganska ofta kvällar och helger. Speciellt under bandysäsongen. Brukar skoja om att våra tolv år tillsammans egentligen är typ sex år effektiv tid. Jag är som ni förstår inte jordens största bandyfan.

Men tisdagar är min! Förra veckan bestämde jag att på tisdagar är det dejt. Då ska vi fika, ta ett glas vin. prata och gå på bio. Igår var andra tisdagsdejten. Märker att jag blir mer och mer en rutinmänniska. ”På helgerna gör vi så här.. och på tisdagar så här..”. Inga undantag. Samma sak varje vecka. Jag har så länge velat gå till Bang matbar i Majorna. Vi hann inte riktigt med det igår men traskade ner till Champagnebaren Forssén & Öbergs mysiga innergård. Tillsammans med Julie i Malmö är det nog en av mina favoritvinbarer.

Sen började vår pågående diskussion när det egentligen är lämpligt att dricka rosé vs rödvin. Jag väljer oftast ett rödvin med syrah i. Larsson helst rosé. Vilken som helst, bara den är rosa. Året om. ”Man får faktiskt dricka vad man vill när man vill…”. Vilken rebell man är tillsammans med va.Göteborgs mysigaste innergård? Här kan man sitta ute under värmelamporna långt in på hösten.

Jag är så glad att det fortfarande är väder för tofflor. Fyndade de här på & Other Stories slutrea för ett par veckor sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s