Västerängsgatan 15

Jag höll på att trilla ur soffan imorse när jag såg det här huset i Mölndal som är till salu via Stadshem. Det kan vara det finaste jag har sett. Tänk att sådana här hus fortfarande finns kvar. Huset har uppenbarligen haft en ägare som har renoverat med respekt för husets själ och tidsperiod.  Jag hoppas att det får förbli så.rimage.php-8

Entrénrimage.php

Så vackra färger genomgående i hela huset!rimage.php-6

rimage.php-4

Alltså det här köket! Har ni sett något finare?rimage.php-3

Här kan jag tänka mig att äta min frukost.rimage.php-2

Kyl och frys har de integrerat fantastiskt vackert.rimage.php-7

Mer bilder på det perfekta hemmet kan ni se här.

rimage.php-5

Larsson, ska vi flytta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s