En söndag och baby showers

I söndags vaknade vi lika tidigt som i lördags. Jag och Agaton tog oss upp till vårt favoritbageri Bullen och Brödet på Masthugget. Vi var lite tidiga och fick ta en extrasväng runt kvarteret innan vi köpte våra frallor. Och en croissant. Vem kan säga nej när bagaren frågar om man inte ska ha en solbulle eller rykande varm croissant också? Inte jag iaf.

Fasaden är så vacker. Det enkla är ju oftast det vackraste. Efter frukost tog jag en kaffe med den här tjejen. Om ni inte redan följer henne så tycker jag att ni ska göra det på en gång @aalexandradahlin. Alexandra är en mästare på att förmedla känslor tycker jag. Hon ser verkligen det vackra i det enkla och avskalade. Vi är från samma lilla stad. Visst känns det lite som att man känner varandra när man följer varandras sociala medier. Så knäpp grej egentligen. Jag vet hur det ser ut hemma hos dig eller vad du hade på dig igår men vi känner egentligen inte varandra. Jag är så glad för de underbara människor jag har lärt känna just tack vare instagram. Det är väldigt härligt med nya vänskaper som bygger på liknade intressen i vuxen ålder. Men som sagt, följ!

När klockan närmade sig eftermiddag och Larsson var hemma från helgens bandy cup skyndade vi oss bort till Levantine i Vasa. Vi skulle överraska våra vänner som snart har en ny liten familjemedlem. Förlåt. Men jag avskyr ”traditionella” baby showers. Jag förstår inte alls varför endast ett gäng tjejer ska ses, leka märkliga lekar och äta rosa eller blå cup cakes. Jag gör det med glädje för den som verkligen gillar det såklart. Men jag förstår inte fenomenet. På våra vänners ”shower” fick alla vara med. Killarna ville ju också fira gängets kommande lilla medlem. Agaton tog täten.

Killarna väntar på bordet. Jag gillar verkligen Levantines inredning. Och mat. Gillar ju iof nästan allt franskt nuförtiden. Frankofilen Larsson håller med.

Det var tillräckligt varmt för sandaler. Finns det något finare än öppna skor till en gosig stickad tröja?

Agaton hittade snabbt sin plats. På mattes jacka. Den här lilla tassen vill aldrig ligga direkt på underlaget. Något måste finnas där emellan. Det blir liksom mer tydligt för honom var hans plats är då.

Den stolta blivande pappan beställde champagne laget runt. En söndag jag kan leva med.

Skål sa Agge och tog sig en tupplur på cirka 1,5 timma innan han skrämde slag på tjejerna vid bordet bredvid. Man väsnas inte ostraffat när den här lilla ligger och sover. Stör ej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s