En långsam helg

Vi har haft den långsammaste helgen på länge. I fredags strålade solen och jag mötte upp Larsson och Agge på Tyska bron för en AW. Jag har inte hunnit gå dit tidigare och det var väl..sådär. Härligt vid sol men mest stökigt och disk överallt. Men bubbel är alltid bubbel. Det var gott och skönt att hinna prata ikapp lite.

Agaton är inte hunden som älskar att sitta still precis. Han går hellre en långpromenad. Såklart. Men ibland får han hänga med ändå.

Vi tog vägen om Stenpiren. Jag hade rotat fram min gamla leojacka som jag köpte på Topshop för hundra år sen. Älskar att fynda i min egen garderob.

Vi traskade vidare till Zamenhof. Larsson tog en öl och jag tog en kaffedrink med tequila i. Jag minns inte vad den heter men den är såå god. Lova att prova nästa gång ni är där. Tequila, kaffe, grädde och något mer. Låter hemskt men är supergott. Den fanns tydligen inte kvar på den uppdaterade menyn så fråga efter den.

Var det sista gången vi satt ute utan värmelampor och filt?

I lördags spöregnade det och vi tog den vanliga morgonpromenaden till Bullen och brödet på Masthugget. På helgerna får man äta bulle till frukost va? Älskar solbullen.

I fredags kom även våra loveseats. Det här har ju varit lite av ett problem det senaste månaderna. Vi beställde från rum21 i juli. Den första kom efter 3 dagar. Resten har varit borttappat, färgen utgick ur sortimentet och ingen på kundtjänst har kunnat hjälpa till. Larsson har utan att överdriva ringt dit ca 20 ggr.  Inte en enda gång har de kontaktat oss. Jag kommer alltså aldrig att handla där igen. Men nu kom de. I en annan färg. Blev ganska bra ändå. Vi köpte också en ny matta från Ikea. Agaton tål inte ull och den gamla var av just det materialet.

Jag rensade garderoben häromdagen och insåg jag att jag saknade svarta vardagsboots. Köpte två par. De till vänster är från Zara och de till höger från Zalando/Topshop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s