Loppisfynd.

På lördagar blir det ofta besök på loppisar. Den här lördagen vaknade jag minst sagt lite sliten efter fredagens dejter med två vänner på rad. Larsson och Agge gick snällt nog ner till da Matteo och kom hem med en cappucino, frallor och en bulle. Deras frallor är nog de godaste i hela Göteborg. Sedan blev det bandy och avokadomacka till frukost.

Vi körde till Holmens marknad och Ebbes hörna vid Bellevue i Gamlestan. Bakfyllan eskalerade lite här. Hungrig och sur fyndar man inte så bra. Men matcha väggar med pastellfärgad jacka gick tydligen fint.

Jag har funderat på en sån här typ av ljusstake sedan jag såg den här på Artilleriet. Kände dock inte för att lägga 3000 spänn på en ljusstake. Den här kostade 95 kronor. Jag kan inte bestämma mig för om jag älskar den eller om den ser ut som något antingen från ett kyrkrum eller en smörig musikvideo till valfri nittiotalslåt på radiokanalen Lugna favoriter. Larsson är inte så förtjust men betalade snällt och stuvade in den i bagaget.

Jag kan bara inte bestämma var den ska stå. Den är inte helt diskret och tar lite plats. Efter loppisen återställdes ordningen och stämningen i bilen med pizza i Linné. Slutet gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s