Sundays och klimatklubben.

Söndagar är heliga. Iaf söndagsmorgnar. Morgonpromenad, kaffe och en sväng förbi något bageri är så mysigt. Kastello på Linnégatan är ett bra stopp. Speciellt vid fint väder eftersom att hundar tyvärr inte får följa med in där. Jag tycker överlag att Göteborg är så bra på hundvänliga restauranger och kaféer. Agaton är inte sen att haka på.

På med först bästa mjuka kläder och sen ut!

Agaton har varit på sitt allra bästa humör i helgen. Ibland glömmer jag att han snart fyller 10. Det märks oftast inte alls. Leka och gå på långpromenad gör han exakt lika mycket som när han var unghund.

Vi gick Linnégatan upp, Genade genom Slottsskogen och hamnade på toppen av Masthugget, köpte en limpa valnötsbröd på Bullen och Brödet och gick hem igen. Tänk att kunna äta utefrukost i oktober. Hur skönt det än är så blir jag rädd. Världen och klimatet är ur led. Jag började följa nystartade @klimatklubben.se på Instagram för ett par dagar sen. Var och en kan göra så mycket mer! Det finns inget annat alternativ. Jag är vegetarian sedan länge. Ibland äter jag dock skaldjur. Så ja, inte någon ”riktig” vegetarian alla dagar i månaden. Men! Jag har lovat mig själva att laga mer veganskt här hemma. Det är så enkelt att ändra en sån liten sak som påverkar så mycket. Jag har också lovat mig själv att handla ännu mer second hand och loppis när jag behöver något. En liten grej av många vi kan göra. Så följ @klimatklubben.se för mer klimat- och miljötips.

Goset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s