Astier de Villate

I Paris besökte jag såklart Astier de Villate på Rue Saint Honoré. Denna lilla butik knökad med så mycket fint. Jag ville på riktigt ha allt. Jag hade tjatat på Rebecka innan jag kom om att hon skulle kolla upp om det fanns några butiker med julgranskulor. Jag är besatt av julgranskulor. Det är så kul att köpa med sig som ett litet minne. Varje år kommer jag ihåg platser jag har besökt när jag pyntar granen.

När vi är inne i butiken säger kvinnan som arbetar där. ”Vi öppnar övervåningen strax om ni vill kolla där”. Visst säger vi. Och vad fanns på övervåningen om inte ett helt rum fullt med julgranskulor. ALLT fanns i form av en julgranskula. Lyckan var total så att säga.

Hur ska man ens kunna välja?

Det här vackra porträttet satt i trapphuset. Jag önskar at jag kunde hitta något liknande. På svenska loppisar finns ju mest porträtt av gamla direktör avbildade i tjänsten.

Den här lilla vovven var boss i butiken.

Vackert skyltfönster!

Min hjärna fick någon form av härdsmälta. Jag kunde inta ta in allt fint och valde slutligen de här två. En julavokado som får symbolisera mitt instagramberoende och ett Eiffeltorn. Så här i efterhand inser jag ju att jag borde ha passat på att köpa något liiite roligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s