En helg i november.

I lördags började vi dagen i sedvanlig ordning med en promenad. Agaton var nog den enda som uppskattade det. Han blir så pigg av några minusgrader och frost. Ni ser ju det lilla ansiktet fullt med bus. Larsson har ej så mycket bus i sig den här tiden på dygnet.

Vi köpte frallor på da Matteo. Dör för deras frallor. Jag tog fram de nyinköpta underläggen från Svenskt Tenn. Vi har sedan tidigare ett par stycken som vi slitit ut totalt. Nu var det dags för ett nytt mönster. Jag försökte mig på en frukost a la Sofia Wood.

Kopparna från Onkel Enkel kom också fram. Koppar med fat är ju så härligt att dricka ur.

Kvällen innan satte Larsson upp rislampan jag hade beställt från pachia.eu. En billigare variant av HAY och Artielleriets. Helt ok kvalitet ändå tycker jag. Fick tips om företaget hos @hosmajorskan.

Agaton godkände.

På eftermiddagen tog vi oss till Kungsladugård för pannkaksbrunch hos vänner. På vägen hem stannade vi förbi butiken Fabriken där allt är fint! Svinkallt så nya jackan fick åka på. Jag tror att jag försöker illustrera storleken på jätteluvan här.

Förresten, förra helgen var jag hos min syster i Uppsala. Vi åkte på julmarkand på Österbybruk herrgård. I taket i deras köksträdgård hängde så här fina dekorationer. Jag tänker att det inte kan vara helt omöjligt att göra liknande själv?

Ok, den här kanske var lite avancerad..

Fantastiska miljöer som drivs av en förening. Så härligt att såna här miljöer kan få leva vidare tack vare eldsjälar. Herrgården var ju också helt fantastisk.

Mina gosar i Stinas stall!

2 reaktioner till “En helg i november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s