Julönskningar

Det här inlägget har jag dedikerat till Larsson. Läs noga. Nä. Det är också till er som kanske ska köpa en julklapp till någon ni tycker om och behöver idéer. Ett tips är också att handla i antikbutiker eller på någon loppis. Där finns garanterat saker du inte kan hitta någon annanstans. Vem blir inte glad av en present som någon har valt ut med stor omsorg till just dig. Men nu kollar vi på vad jag gillar som finns i butik just nu.Snyggkudden från Tambur Den perfekta termosen från HAY finns på Grandpa.Vackra glas från Artilleriet.Den här drömmen har jag spanat på i år! Också från Artilleriet. Bilden är från butiken. Jag kan dessvärre inte se den på hemsidan nu.Ett doftljus är alltid ett säkert kort. Det här från Moreno California. 

img_6505Mitt favoritsmyckesmärke Monica Vinader har de finaste armbanden och berlockerna! Ett tips är att gravera det du köper. Det ingår och gör presenten ännu finare ju. Här!

Den här kjolen från Arket köpte jag till mig själv i en tidig julklapp. Och äntligen kommer Arket till Göteborg!Tänk dig att hälla ditt morgonte ur den här varje morgon! Ja tack. Från Artilleriet.Halsdukarna från & Other Stories är perfekta. Jag har en ljusblå men vill väldigt gärna ha en beige också.

Klänning från Ganni. Den är fin både med tjockare strumpbyxor och till sommaren.Det här mönstret är min nygamla favorit från Svenskt Tenn.

img_6500-1

Nyårskjolen? Fin med en stickad tröja till!Ännu en favorit från Arket. Pläden med en perfekt grön färg.

Agaton önskar sig ett nytt halsband och koppel från Shiro & Malou

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s