Lunch med Larsson och perfekta jeans

De dagar som Larsson jobbar hemifrån brukar vi ibland passa på att luncha ihop. Eftersom att han är borta mycket på kvällar pga bandyn så är det ganska mysigt att få en stund ihop mitt på dagen. Häromdagen var vi på Norda på Posthotellet. Den rosa baren är ju en liten dröm.Mycket sammet!Larsson njuter av brödet. Kolhydrater 4-life.Vi tog dagens fisk med potatis. Vi äter ju alltid vegetariskt men ibland på restaurang kan fisk slinka ner. Det var väldigt gott i vilket fall.Ljuset flödade in. En av de soligare dagarna den här veckan.Jag kände mig som en my little pony i min hårklämma från Vallgatan 12.

Jag hade spanat in ett par jeans från Levis i modellen ribcage på deras hemsida. På vägen hem sprang jag förbi butiken och provade. Jag vet inte om modellen är ny? Har inte sett den tidigare. Jag  älskar levis.  Höga midjor och plats för människa med rumpa och lår. Tack för det! Jag slog till.

Så här såg de ut på hemsidan. Fin längd till både klack och vardagsbootsen. Tidigare har jag köpt mycket av modellen Wedgie. Också toppen om en gillar raka jeans med hög midja och ankellängd.Häromdagen kom nya numret av Rum Hemma ut! Där hittar ni mig och Agaton! Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s