Fredagsfeeling

Idag slutade jag lite extra tidigt. Jag ska börja på ett nytt kontor på måndag och hade rensat upp det mesta vid halv tretiden. Vad passar då bättre än att ta en runda på stan, i dagsljus. Det är en inte bortskämd med. Är det bara jag eller känner ni också våren? Ett slitet sociala medieruttryck men LJUSET! Livet återvänder och det spritter i kroppen.

Slank in på Artilleriets pop upbutik. Plastblommor kan uppenbarligen göras fint!Här fastnade jag ett tag. Smörjde och luktade. Jag gillar verkligen Artilleriets parfymutbud.

Agaton är hos mina föräldrar så det var heller ingen brådska hem för att gå ut med honom, som det oftast är.

Processed with VSCO with a6 presetArtilleriet lyckas alltid få till en varm känsla. Trä och textilier i en fin mix.Jag hade gärna slagit till på en sån där matta om inte Agge hade varit allergisk.När jag gick förbi byggnaden som Artilleriet vanligtvis ligger i tillsammans med bland annat Floramor och krukatös stod porten öppen in till det gamla ridhuset, som de senaste åren tjänstgjort som parkering. Nu kanske det inte är lika fint som det vanligtvis är men kul att titta in i en värld som inte längre finns.Sedan styrde jag stegen mot Saluhallen. Larsson hade beställt sina favoritoliver.De stora ljusgröna från Sicilien är såå goda.På Arket tittade jag på plädarna från Klippan. Jag köpte den översta mörkgröna på invigningen men den ljusare gröna står också på önskelistan. En i varje liten soffis hade varit perfekt.Jag köpte den här lilla söta smörkniven från något franskt märke.Butiken Tinna har drömmiga lampor från Svenskt Tenn.Sedan plingade det till i mobilen, vi ses om 10! Slutmålet var en AW på Pigalle med härliga Alexandra. Aperolpremiär och varmt samtal som gav energi så att det räcker hela helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s