Sunday funday

I söndags styrde vi lilla bilen mot Gamlestan och Holmens marknad. Till Larssons stora glädje.. Men är en borta lika mycket som han är på grund av sportrelaterade aktiviteter får en snällt åka med en ledig söndag.

Fin korg med lock för 50 kr. Jag köpte den dock inte pga overload av stråväskor.Den här lampan blev det. Fulsnyggt nittiotalig ändå. Larsson fick sig en liten polkagrisstång. Alla nöjda och glada. Tills Larsson kom på att det eventuellt eventuellt skulle kunna finnas vägglös i lampskärmen och att den luktade förfärligt. Det gjorde den inte.

Processed with VSCO with a6 preset

Inne på Ebbes hörna hittade jag en ljusstake i trä och en röd stor ljuslykta som ska få bo på bordet i vardagsrummet. Jag tänker att en härlig Carl Larsson-grön hade varit fint att måla träljusstaken i?

Vi var fikasugna och körde vidare mot Gunnebo slott i Mölndal. Vi var några minuter sena till sista visningen av själv slottet så en fika fick duga. Tips på bra utflykt för fika, promenad och vackra miljöer.

Jag älskar museishoppar! Tycker oftast att det finns kul saker i de flesta. På Gunnebo finns mycket fint till trädgården och hemmet. I somras köpte jag plantor i kruka från deras egen trädgård.

Jag fastnade lite extra för de här tvålkopparna, som jag har för mig att jag har sett i Stadsmuseets butik också.

Processed with VSCO with a6 preset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s