Mitt livs bästa frukost.

Nu mina vänner ska ni få följa med på mitt livs bästa frukostupplevelse. Vi bodde på fantastiska La maison du village i Saint-Remý-de-Provence en natt. Då var det precis nyrenoverat och vi var de enda gästerna för natten. Det är ett pyttelitet hotell mitt i byn och så fint. När receptionen ser ut så här vet en att det kommer att bli bra.Receptionen bestod också av en Diptyquebutik. Prover av typ hela sortimentet fanns självklart i alla rum.Innergården med ingång till det franska lantköket. Madamen i receptionen serverade oss en flaska rosé och ost, gav oss en nyckel till hotellet, satte sig i sin lilla röda bil och brummade iväg. Vi ses imorn! Absolut sa vi och kände oss som statister i A good year.

Morgonen efter vaknar vi upp till det här! Ett dukat bord på innergården med de porlande fontänerna och blommorna i överflöd. Nybakade bröd och croissanter. Och endast porslin från Astier de villatte.Ja ni ser ju. Till och med Larsson kände nog att det här inte var den gamla vanliga hönökakan med ost på.Här bodde vi! Jag verkar dock helt ha glömt att ta bilder inuti själva rummet.Tack och hej! Vi kommer tillbaka! Här är en länk till kvinnan bakom hotellet Vicki Archer hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s