Helg.

Och så blev det helg igen. Efter en rätt stressig vecka med utbildning i Stockholm och dömycket att göra på jobbet i övrigt har helgen aldrig varit mer välkommen. I fredags gick jag förbi saluhallen på vägen hem. Köpte ost och oliver. Utanför fastnade jag för de här rosorna. Det var verkligen längesen jag var sugen på rosor. Men nu så. Dock köpte jag gula tulpaner istället. Men nästa helg blir det rosor! Så fint i ett stort fång i hög vas. Jag vill just nu inte blanda blomsorter alls. Jag tycker att det är allra finast med ett stort fång av samma sort i vasen.Igår mötte jag upp delar av min familj på Antik West. Min lillebror samlar på kinesiskt porslin och är numera stammis i butiken som hade lagerrensning. Jag har alltid fått för mig att just den typen av butik är just endast för samlare. Att allt är jättedyrt och att en måste ha koll liksom. Men så är det ju verkligen inte. Det fanns massa fint i olika prisklasser. Jag köpte tavlorna ovan och en av stolarna. Mamma tog den andra. Stolarna är tillverkade av Olle Larsson, en arkitekt verksam på Orust. Stolarna är tillverkade i Kina och är inspirerade av de båtar som Olle annars bygger. Min hamnar i hallen!

Så fina broderier, tänker att det kan vara fint att rama in!

Processed with VSCO with a6 presetLillebror slog till på en tulpanvas och tavlan ovanför. På lördagar går vi till bar centro för morgonkaffe och på söndagar går vi till linné. Jag lever ju med både en hund och en Larsson som älskar sina rutiner. Jag älskar det också. Bästa stunden på helgen. Imorse gick vi förbi Bröderi Borgskog på Prinsgatan. Det måste vara det bästa bageriet i stan!

Kaffet intogs på Kafé Magasinet. Skönt med ljuset.

Larsson satte förresten upp gardinerna igår. Fint va! Äntligen kunde jag ta bort de fula insynsskydden. Jag tror att det får bli liknande gardiner i de andra rummen också. Det är supersmidigt att sätta upp med gardinvajer som finns på de flesta järnhandlar.

En reaktion till “Helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s