Antikladan

Jag var i Vänersborg i helgen. På vägen hem brukar jag passa på att stanna till på Antikladan utanför Lilla Edet. Så även idag.Megastora snäckor. Jag stod och velade ett tag men bestämde mig sen för att hoppa över det. Jag behöver nog rensa ut mitt hem innan det. Det är kaos i skåpen.Supersöta askar!Det här är vad jag kom ut med. En stor träskål och en citronkaraff. Jag har redan en i modellen större men kunde inte låta bli. Söt eller hur? Soffan är inte heller tråkig. Hej lilla citron och en kanna i keramik från Danmark som jag fick av mamma. Karaffer och skålar är min senaste hang up. Utöver vinkylare och lampor då.Där passade den bra va?I går tog jag en loppisrunda med min vän Hanna+familj. På Nytt och Nött i Vänersborg hittade jag det här enorma lapptäcket. Handquiltat. Tänk vilken möda och tid någon har lagt på det här. Och en skål. Igen. Den med vit rand fyndade jag på en loppis på Hisingen förra veckan.Larsson kräver minst tre tvättar innan han kan tänka sig att ha det här på sängen.

Den här människan har jag känt prick hela mitt liv.

En reaktion till “Antikladan

  1. Fin helg Hellan! Kul att bloggen äntligen är uppdaterad, tittar in nästan varje vecka och vill läsa mer! 😍😍😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s