San Remo

Nu är jag som ni kanske redan vet hemma från Frankrike då Agaton hastigt blev sjuk med kraftig ögoninflammation. Veterinären var rädd att ögat eventuellt skulle behöva tas bort och vi åkte såklart hem på en gång. Han mår väldigt mycket bättre nu och ska på återbesök imorgon, den lilla otursfågeln. Men, jag tänkte visa er resterande bilder från semestern. En av dagarna när Hanna och Fredrik vara nere tog vi tåget till blomstaden San Remo i Italien. Tips, ta tåg eller buss när ni reser i södra Frankrike och Italien. Så smidigt! Från Gare de Monaco till San Remo tar resan ca en timma med byte i gränsstaden Ventimiglia. Blodsockret var lågt hos samtliga så vi gick direkt för att äta. Vi @amyrudback hade vi fått tipset om att äta på La porta Verde.Italiensk mat alltså. Hemmagjord pasta med pesto, potatis och haricot verts.

Min favoritdessert Tiramisu.Vi strosade runt i olika små butiker. Mycket är ju stängt mitt på dagen så lunchen blev lång.Sedan hittade vi den här skattgömman La Brocante Fleurie. Ägaren berättade att han hade studerat i Sverige och tillbringade delar av året utanför Stockholm. Jag och Hanna tog både en och två rundor i de små butikerna runt torget. Här fyndade jag två vaser och ett askfat från en favoritrestaurang på Caprit. Allt för 20 euro. Fredrik och Larsson satte sig en närliggande uteserveringen, drack drinkar och kollade på folk.

Så vacker broderad tavla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s