Utemöbelmakeover

Jag har ju funderat lite över hur vi ska ha det på vår lilla uteplats utanför köket. Uteplatsen tillhör ju hela föreningen även om det bara är vi som använder den så möblerna kan inte ta för mycket plats pga hiss precis bredvid. I en antikaffär i Vänersborg hittade jag det här lilla bordet med tillhörande bänkar. Lagom stort för fyra personer och väldigt billigt. Perfekt. Larsson slipade och jag målade.Färgkoden.Det blev ändå helt ok skillnad efter en liten upprustning. 

En reaktion till “Utemöbelmakeover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s