När semestern går alldeles för snabbt.

Ett sista inlägg med semesterbilder. Bättre sent än aldrig. Igår började jag jobba igen. Förstår inte riktigt hur 4 veckor kan gå så snabbt. Scrollar i mobilbilderna och önskar att jag kunde teleportera mig tillbaka på direkten.Monaco, det var inte kärlek vid första ögonkastet. Första gången vi sågs var du smutsig, högljudd, vräkig och överjävligt varm. Men som ni vet, nu älskar jag dig. Innerligt.Så här zen var jag en halvtimma innan vi pratade med veterinären och tryckte på gasen hemåt.En dag köpte vi strandproviant i Eze sur mer.Larsson bandypratar i Villefranche medans jag köpte varenda duk turistshoppen hade. Alltså fyndläget i turistshoppar, bland allt krimskrams finns det ofta guld.

På skattjakt i Nice. Varje måndag är det stor antikmarknad, tyvärr är prutmöjligheten inte så stor här.Det blev ändå en vinkylare till samlingen.Sparrisfatet från 1800-talet ÅNGRAR att jag inte köpte. Jag tänkte nog att jag skulle gå tillbaka senare och glömde helt bort det.Nice bästa kaffe?Vardagsmarknad i Beausoleil. Monacos bästa gelateria Santo Gelato som också ligger bredvid marknaden och food courten i La Condamine.

Buddha bar bjuder alltid på kul folk-spaning och roliga outfits. Jag hade ju dock klätt mig lite amish i jämförelse med många andra på plats. Jag och Hanna kändes oss som två stränga småskolefröknar, ordentligt påpälsade.Att matcha skor med vägg. Bästa sommarfyndet är de där skorna från HM.Att titta på havet en kväll i Nice. Söt va?Drömbutiken för en korgälskare.En annan favorit i Nice gamla delar, Tresors Publics. Här säljs endast fransktillverkade saker där varje varas produktionsort är utmärkt på en liten karta.Den nya favoritstranden Plage du Buse med restaurangen Le Cabanon. I princip folktom och nära Cap Moderne med Eileen Grays villa och Le Corbusiers sommarhem.Ät inne i restaurangen eller ta en drömmacka med kaffe vid havet.Den breda strandpromenaden i Monaco. Tips, ät lunch nere vid stranden. Jag gillar Miami plage bäst!Morgonpromenaden från Monaco till Plage du Buse.Den japanska trädgården nere vid strandpromenaden i Monaco är så fin!Överallt finns vacker arkitektur och grönska.

Processed with VSCO with a6 presetHejdå och vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s