Det röda sovrummet.

Förra helgen var vi tillbaka i sportstugan för att fortsätta fixandet. Jag hade först tänkt en grön tapet med mönster men fick ett infall och åkte för att köpa röd färg. Sådär blir jag ibland, helt plötsligt slår det om och jag vet exakt vad jag egentligen ville ha. Tankarna faller på plats. Så här såg det ut innan. Vit vävtapet med en otymplig sänggavel. Larsson är för övrigt väldigt förtjust i hatten som alltid hänger i stugan och missar inte ett tillfälle att ha den på sig. Golvet rotade mamma fram under ett plastgolv för några år sedan om jag inte minns fel. Det behöver nog egentligen slipas, men det får bli ett annat projekt. Jag skippade provmålningen som vanligt, höll andan och rollade.

Processed with VSCO with a6 preset

Sänggaveln rök och så här fint blev det efter två lager färg. En loppisfyndad målning och bortglömd tavla spikades snabbt upp så snart färgen hade torkat. Lampan är också från loppis. Igår köpte jag en lång kroklist i obehandlad ek från Norrgavel som ska upp på ena väggen. Stugan är ju väldigt liten och saknar bra förvaring. Mitt emot sängarna finns dock två mindre garderober men jag älskar att bara snabbt kunna hänga upp kläder och annat. Precis som på listen hemma. Nu saknas det en sisalmatta vid fotändan och ett litet sängbord. Det räcker fint med ett litet bord tycker jag. img_2878Det är nästan så att jag vill måla vår pigkammare hemma på Hvitfeldtsgatan röd nu också. Färgen jag använde är: S 4050-Y90R.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s