Sparat

Jag tänkte att vi ska titta på vad jag har sparat på Instagram det senaste!Jag gillar verkligen @mortilmernee s hem och danska blandning av gammalt och nytt. I den här bilden var det lampan och det äldre väggskåpet jag föll för. I stugan finns det en gammal bod som min syster av någon outgrundlig anledning döpte till Goa. Goa var den första byggnaden på tomten och där bodde paret som byggde huset innan själva huvudbyggnaden kom till. Goa användes sedan till gäststuga och nu tänker jag att det skulle vara fint som uterum att äta sena middagar i. Jag tänkte mig dörrar liknande dessa med spröjs som är enkla att öppna upp. Bild från Sommarnöjen.Jag är på jakt efter nya solglasögon och fastnade för dessa från Gucci som @nathaliehelgerud har!Atelier Vime postar det mest fantastiska bilder gång på gång. Rotting är ändå livet va? Jag vet, jag brukar visst säga så om mycket men just nu är det verkligen rotting som är livet, punkt.Den här drömklänningen från Ganni på @hermioneolivia vars stil jag är galen i!Göteborgaren Amanda @rakiran postade den här bilden för några dagar sedan och jag blev tokig i vinkylaren. Dessa finns ju överallt på loppis och snabbt köpte jag en för en tjuga. Oväntat bra kyleffekt och väldigt fin!Lucy Williams har besökt @lrnce studio i Marrakech vars keramik har vackra färgstarka former med mönster som känns väldigt på gång.Katarina Mattsons @ettrumtill plats för midsommarfirande såg helt otroligt ut! Det mörka väggarna mot den ljusa duken och stolarna, en stilmix av inredning helt i min smak.Dessa underbara tallrikar från @latuilealoup för att de representerar allt jag gillar just nu! Vill iof ha det mesta från det där företaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s